Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ny løypeåpning

2019-02-01

Fra 01.02.19 åpner også løype over Bleikvatnet. Resterende deler av løypenettet vil bli åpnet når isforholdene ligger til rette for det. Løype L4 fra Kjennsvatnet til Leirbotnet kan bli stengt ved kort varsel, dersom det er fare for skred.

Løypekort er å få kjøpt på denne nettsiden og på følgende utsalgssteder: Bjerka Maskin & Scooter, Byggmix Korgen og Coop Marked Bleikvasslia. På grunn av at Hemnes kommune har ulik salgsnettside enn nabokommunene, er det dessverre ikke mulig å få rabatt ved kjøp av løypekort i nabokommuner for sesongen 2019.

Kart over løyper som åpner 01.02.19 ligger vedlagt og også på kommunens hjemmesider. Appen GoMap inneholder også kart over løypenettet i sin helhet. Den kan lastes ned på Google Play og App Store. Bruk søkeordet GoMap AS.

For mer informasjon ta kontakt med saksbehandler Karl-Johan Lenningsvik på telefon 75 19 70 42 eller karl-johan.lenningsvik@hemnes.kommune.no

Husk at kortet bare er gyldig sammen med kvittering for betalt løypeavgift. Navnet på kvitteringen må være skuterfører sitt navn (individuelle kort).

Dokumenter:

GISLINE.pdf

Tip a friendTips en venn